FAQ

EXIM PHARMA is een Belgisch bedrijf opgericht in 2021 door ervaren professionals uit de farmaceutische en medische sector.

Hun gecumuleerde ervaringen maken van EXIM PHARMA een betrouwbare partner en expert in zijn vakdomein. Het bedrijf opereert vanuit België in heel Europa en geniet van een excellent netwerk dat al tientallen jaren wordt opgebouwd binnen de Europese Unie.

Vragen

Parallelinvoer is een systeem dat de aankoop mogelijk maakt van producten die in Europese landen op de markt zijn gebracht en vervolgens aan lagere prijzen in andere Europese landen worden doorverkocht. Dit systeem bestaat dankzij het principe van vrij verkeer van goederen binnen het grondgebied van de Europese Unie.

Wij voldoen aan strenge criteria die officieel erkend zijn door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), de Europese Richtlijn Vervalste Geneesmiddelen (FMD) en het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten in België (FAGG).

Onze producten worden in officiële fabrieken gemaakt. Ze zijn onderwerpen aan strikte en reguliere controles die garanderen dat er geen enkele vorm van namaak of misbruik kan plaatsvinden.

EXIM PHARMA is een Belgisch bedrijf opgericht in 2021 gelegen te Brussel.

EXIM PHARMA is een bedrijf gespecialiseerd in de import / export van farmaceutische producten.

Hebt U het antwoord dat u zocht niet gevonden of wilt U meer informatie?

Neem contact  met ons op en we zullen ons best doen om u zo snel mogelijk te helpen.